Problem z partycjami - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Hardware (/hardware-28-f) +--- Wątek: Problem z partycjami (/problem-z-partycjami-15641-t) |
Problem z partycjami - MrWilk3000 - 24.04.2011 19:32 Chciałem zainstalować sobie Windows 7 Ultimate.Stworzyłem nową partycję.Ale po utworzeniu jej wszystkie partycje z podstawowych stały się dynamicznymi i nie mogę zainstalować systemu.Jak zmienić te partycje na podstawowe? RE: Problem z partycjami - bolinio3 - 25.04.2011 13:50 Jak uruchomisz instalacje win7 to tam można edytować partycje RE: Problem z partycjami - thermalfake - 25.04.2011 18:09 Na tych partycjach miałeś już jakieś dane, system instalowałeś na laptopie, jest tam ukryta partycja recovery ? Jeśli w ogóle nie zależy Ci na danych i nie ma partycji recovery to ściągnij sobie bootowalne Partition Wizard (iso nagrywane na płytkę) i po zbootowaniu CD wyczyść cały dysk i przepartycjonuj jak Ci się podoba. |