![]() |
Program do LightScribe - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Inne (/inne-11-f) +--- Dział: Hydepark (/hydepark-18-f) +--- Wątek: Program do LightScribe (/program-do-lightscribe-15630-t) |
Program do LightScribe - Rukahs - 23.04.2011 23:13 Witam. Czy znacie jakiś program do tworzenia etykiet LightScribe? Chodzi mi przede wszystkim, o to że chce tworzyć własne etykiety a nie te które mam do wyboru. Oczywiście mogę je zrobić w najprostszym programie typu Paint, ale wiadomo przecież że na środku każdej płyty jest otwór, a nie chciałbym żeby obraz na niego trafił ![]() Z góry dzięki za pomoc. RE: Program do LightScribe - dhapollo - 24.04.2011 06:39 Nero w standardzie dodaje aplikację do tworzenia etykiet ![]() Oczywiście wszystkie programy graficzne ale jak zauważyłeś trzeba sobie kółeczko narysować na środku i na zewnątrz ![]() Jeszcze Ashampoo ma opcje do tworzenia etykiet ale się tym nie bawiłem RE: Program do LightScribe - stanax - 24.04.2011 10:55 ![]() LightScribeTemplateLabeler_1.18.22.2.exe ![]() LightScribeSimpleLabeler_1.18.15.1.exe ![]() ![]() ![]() ![]() CD/DVD Label Maker 10.1 MB PS Ten ostatni program przeskanuj dokładnie antywirusem zaraz po jego pobraniu, a podczas instalacji uważaj co zaznaczasz/odznaczasz! RE: Program do LightScribe - Rukahs - 24.04.2011 18:25 Wielkie Dzięki ![]() |