"Połączenie zostało zresetowane" - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Software (/software-27-f) +--- Wątek: "Połączenie zostało zresetowane" (/polaczenie-zostalo-zresetowane-15365-t) |
"Połączenie zostało zresetowane" - grunchill - 11.04.2011 22:06 Witam. Od dzisiejszego dnia za każdym razem jak włączam jakąś stronę w przeglądarce, po kilku sekundach wyskakuje komunikat "Połączenie zostało zresetowane" (używam najnowszego Firefoxa). Próbowałem coś z tym zrobić i problem zniknął po zatrzymaniu osłony www w avaście. Wygląda na to, że to antywirus przerywa mi połączenie, lecz nic w nim nie przestawiałem. Chciałbym jednak mieć włączoną osłonę www. Co mam robić? RE: "Połączenie zostało zresetowane" - konraz - 12.04.2011 08:15 Cześć Miałem to samo, dużo strachu w sumie o nic. Musisz zrobić pełny skan komputera. Wywali Ci "wiruski", przy restarcie avast tez się włączy i znajdzie multum wirusów. 2 restarty komputera(przynajmniej mi to pomogło, za pierwszym razem w ogóle nie reagował), aktualizacja ręczna avasta, resetuj router i gra muzyka A to co wyrzuci to HTML iframe-inf , ni to trojan ni wirus. Patrząc po www wiele osób ma to samo. Pozdrawiam. RE: "Połączenie zostało zresetowane" - grunchill - 12.04.2011 10:38 No i problem rozwiązany, dzięki Zrobiłem skan systemu i pomogło. Chociaż ja mam wersję windy x64, więc przy restarcie nic mi nie skanowało. |