![]() |
Just Cause 2 (Liczne crashe do pulpitu) - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Software (/software-27-f) +---- Dział: Gry (/gry-29-f) +---- Wątek: Just Cause 2 (Liczne crashe do pulpitu) (/just-cause-2-liczne-crashe-do-pulpitu-15289-t) |
Just Cause 2 (Liczne crashe do pulpitu) - Jeferiaz - 09.04.2011 06:00 Witam serdecznie, w ten pochmurny (jak u mnie) poranek. Just Cause 2... STEAM skończył mi ów gierę aktualizować o 3 w nocy i od tegóż czasu ślęczę nad tym dziełem sztuki i smucę się, gdyż: Gra DZIAŁA PŁYNNIE, na maksymalnych detalach - ale częste są liczne crashe. Po prostu obraz staje, robi się czarny i ukazuje się pulpit. Działa tylko muzyka. Muszę potem wyłączać grę przez CTRL+ALT+DELETE i pojawia się słynny komunikat "Szukania rozwiązania problemów przez system Windows". AKTUALIZOWAŁEM sterowniki do karty! Mój sprzęt: GTX 570. 4 GB RAM. Windows 7 64 bit, Professional. Intel Core i5 2500. Mam nadzieję, że tym razem uzyskam od Was pomoc ( w poprzednim przypadku było inaczej, niestety ). Pozdrawiam, J. |