Problem z rozdzielczością ekranu w grach. - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Software (/software-27-f) +---- Dział: Gry (/gry-29-f) +---- Wątek: Problem z rozdzielczością ekranu w grach. (/problem-z-rozdzielczoscia-ekranu-w-grach-15282-t) |
Problem z rozdzielczością ekranu w grach. - Wooder - 08.04.2011 20:38 Witam! Mam problem z rozdzielczością ekranu w grach. A że na forum nie znalazłem nic co mogło mi pomóc. To znaczy były podobne tematy ale mój CCC jest w nowszej wersji i nie ma wcześniejszych opcji. A więc proszę o pomoc. P.S.-próbowałem opcji wyśrodkuj ale nic tak samo pełny ekran... P.S.S-W jednej z gier (starszych) wszystko okej. RE: Problem z rozdzielczością ekranu w grach. - MrDanio - 19.04.2011 18:41 Opisz trochę dokładniej, bo nie rozumiem, ale może trzeba ustawić rozdzielczość 1366 x 768. Jak się da. Jak opiszesz to zobaczę co da się zrobić RE: Problem z rozdzielczością ekranu w grach. - rafi993 - 19.04.2011 18:47 Spróbuj 1366 x 768. Ile masz cali wyświetlacz? |