![]() |
sterowniki do karty telewizyjnej AverMedia - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Software (/software-27-f) +--- Wątek: sterowniki do karty telewizyjnej AverMedia (/sterowniki-do-karty-telewizyjnej-avermedia-1523-t) |
sterowniki do karty telewizyjnej AverMedia - bzykacz - 28.09.2009 18:35 Witam, mam sterowniki do karty telewizyjnej AverMedia. Oraz Windows 7 blokuje bo Cytat:Oprogramowanie dla tego urządzenia zostało zablokowane przed uruchamianiem, ponieważ wiadomo o nim, że powoduje problemy z systemem Windows. Skontaktuj się z producentem sprzętu w celu uzyskania nowego sterownika. (Kod 48)Czy wie ktoś jak temu zaradzić? RE: sterowniki do karty telewizyjnej AverMedia - fenek - 06.10.2009 17:13 Przyłączam się do prośby u mnie identyczny problem. RE: sterowniki do karty telewizyjnej AverMedia - Art876 - 28.10.2009 20:38 Ja rowniez przylaczam sie do prosby, probowalem chyba wszystkich sterownikow i nic... |