Życiowe - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Inne (/inne-11-f) +--- Dział: Humor (/humor-25-f) +--- Wątek: Życiowe (/zyciowe-15055-t) |
Życiowe - LadyInBlue - 30.03.2011 12:54 dziewczyna - Kiedy się pobierzemy będę z tobą dzielić wszystkie kłopoty, troski i zmartwienia. chłopak - To bardzo miłe z twojej strony kochanie, ale ja nie mam żadnych zmartwień. dziewczyna - Poczekaj, jeszcze się nie pobraliśmy... ******************* Jaka jest różnica między matką, a żoną? Jedna sprowadza cię płaczącego na ten świat, druga bardzo dba byś nie przestał płakać. ******************* W biurze u męża, żona: - Widzę, że postawiłeś na biurku moją fotografię... - Wiesz, czasami jak mam problem, nieważne jak skomplikowany, patrzę na twoje zdjęcie i wszystko staje się proste... - Widzisz, jak wielkim jestem dla ciebie wsparciem duchowym? - Tak. Patrzę na twoje zdjęcie i myślę "Jaki inny problem może być większy od tego?" |