Po czym poznać że masz problemy z alkoholem? - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Inne (/inne-11-f) +--- Dział: Humor (/humor-25-f) +--- Wątek: Po czym poznać że masz problemy z alkoholem? (/po-czym-poznac-ze-masz-problemy-z-alkoholem-15046-t) |
Po czym poznać że masz problemy z alkoholem? - LadyInBlue - 29.03.2011 18:18 -Jak zwykle budzisz się w kuchni a twoja bielizna jak zwykle leży w przedpokoju -Kiedy ostatnio oddawałeś krew do badania pielęgniarka obanderolowała próbkę -Masz wydzielone miejsce parkingowe przed izbą wytrzeźwień -Po ugryzieniu Cię komary spadają spiralnie na ziemię -Zaczynasz tańczyć przy reklamie MediaMarkt -Obrady sejmu to twój ulubiony program rozrywkowy -Wyraźniej widzisz tym zamkniętym okiem -Wszyscy mają wrażenie że coś nie tak jest kiedy nie ma cię w barze -Ciągle dostajesz po głowie deską klozetową -Spotykasz same bliźniaczki -Rano stwierdzasz pod szafką brak wszelkich płynnych środków czyszczących RE: Po czym poznać że masz problemy z alkoholem? - bodziulla - 29.03.2011 23:47 A cześć nasza Lady. Hm co do humoru nie zgadzam się, bo Ja alkoholik mam wytłuamczenie: - budze się w kuchni, bo mam tylko jeden palnik a trzeba zagotować trzy posiłki w jednym czasie i niekiedy gotowanie znurza. Co do bielizny jestem w domu i poczułem wolność - no niestety zawsze ona to musi zrobić - gdzie nie byłem przejazdem nie ma miejsc parkingowych (widok z lotu ptaka) - w praktyce jak uderzysz to musi spadać w zależności o wiatru, spiralnie, prosto w dół, odskakując itd - nigdy tam nie można dotrzeć czyli jak coś nie ma takiej opcji, aby tam zatańczyć i udać idiotę - hm nasi rodzice oglądali taki program na TVP2 czy 1 a teraz nie mamy takiego kanału i takiej możliwości - odnośnie oka hm zależy co chcesz widzieć i na trzeźwo przymykasz oko na różne sprawy (załóżmy w pracy) - fakt jest coś nie tak, bo nie ma sponsora - z tą deską jest różnie, bo niekiedy nie ma takiej możliwości, bo brak i trzeba się upomnąć o deskę bo jak ja mam sikać na stojąco i nie obsikać deski a tu nie ma - mamy pecha widząc bliźniaczki czy bliźniaków a co jak są w rzeczywistości na tej samej imprezie - w praktyce po co nam środki do czyszczenia jak jesteśmy w porządku i nie trzeba po nas sprzątać Pzdr Lady |