Problem z Kontem administratora Windows7 Ultimate - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Konfiguracja i optymalizacja Windows 7 (/konfiguracja-i-optymalizacja-windows-7-9-f) +--- Wątek: Problem z Kontem administratora Windows7 Ultimate (/problem-z-kontem-administratora-windows7-ultimate-14986-t) |
Problem z Kontem administratora Windows7 Ultimate - SzCzErBaTeK - 27.03.2011 09:15 Witam mam problem ponieważ jestem użytkownikiem standardowym a MUSZE być administratorem. Mam wyłączone UAC i ogólnie mogę all uruchamiać jako administrator. Próbowałem na awaryjnym coś pokombinować ale nie daje rady. Próbowałem tez wpisywać w CMD (uruchamiając jako administrator) Net user Administrator/active:yes . Moze polecicie jakiś program co rozszyfruje hasła innych użytkowników. Już moja w tym głowa jak go zainstaluje. Albo moze znacie jakiiies inne metody. RE: Problem z Kontem administratora Windows7 Ultimate - rafi993 - 27.03.2011 10:37 Chyba nie idzie rozkodować hasła administratora. Bez formatka się nie obejdzie RE: Problem z Kontem administratora Windows7 Ultimate - dhapollo - 27.03.2011 10:52 Podobny temat był niedawno poruszany. http://windows7forum.pl/nie-moge-zalogowac-sie-na-konto-administratora-t-14025.html RE: Problem z Kontem administratora Windows7 Ultimate - SzCzErBaTeK - 27.03.2011 16:33 W tym temacie co poleciles nie znalazłem ZADNEGO rozwiązania RE: Problem z Kontem administratora Windows7 Ultimate - rafi993 - 27.03.2011 17:26 Bo rozwiązania raczej nie ma RE: Problem z Kontem administratora Windows7 Ultimate - SzCzErBaTeK - 27.03.2011 18:18 ;P Napewno jakies istnieje ;D RE: Problem z Kontem administratora Windows7 Ultimate - rafi993 - 27.03.2011 18:27 no ja takiego nie znam RE: Problem z Kontem administratora Windows7 Ultimate - zbig - 28.03.2011 00:22 Dude, seriously? Google -> windows password recovery [iso] Ja używam tego: KLIK Edit: Żebyś ostudzić Twój zapał do podglądania danych innych userów dodam, że nie da się tego zrobić tak, żeby się nie zorientowali. Powód - haseł w Windows nie da się rozkodować - są zapisane w formie hasha. Możesz je jedynie usunąć/zmienić. Ew. możesz próbować złamać hasło bruteforcem, jeśli masz kilkadziesiąt wolnych lat |