Problem z ikonami w trayu - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Konfiguracja i optymalizacja Windows 7 (/konfiguracja-i-optymalizacja-windows-7-9-f) +--- Wątek: Problem z ikonami w trayu (/problem-z-ikonami-w-trayu-14965-t) |
Problem z ikonami w trayu - dr.mefisto - 26.03.2011 11:53 Witam Mam pewien problem z ikoną kadu w tray, jej status jest "ukryty" nie bardzo wiem jak to zmienić. Kadu działa jako proces, ale kliknięcie na 'x' to killuje program całkowicie = /. Pomysły? = ) RE: Problem z ikonami w trayu - Zolmar - 28.09.2011 22:49 TO nie jest odpowiedź na powyższe pytanie. Mam swój problem Zainstalowałem IVONĘ Reader. Podczas instalacji programu nastąpiła także instalacja Ivona Reader Mini (to jest prawidłowa procedura). W trayu pojawiły się ikony do bu programów. Przez przypadek zamknąłem w opcjach pokazywanie ikony Ivony Reader MIni. Okazuje się że wygodniej by było uruchamiać ten program z traya niż ze "Startu" czy innego miejsca. Sam program nie ma opcji ponownego włączenia widocznosci ikony Ivona Reader Mini w trayu. Jak zmusić (i gdzie?) Windows 7 aby pokazał na powrót ikone programu Ivona Reader Mini w trayu? |