![]() |
Ile macie czego na komputerze? - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Inne (/inne-11-f) +--- Dział: Hydepark (/hydepark-18-f) +--- Wątek: Ile macie czego na komputerze? (/ile-macie-czego-na-komputerze-14933-t) |
Ile macie czego na komputerze? - Maxim128 - 24.03.2011 20:07 chodzi mi o filmy, muzykę, programy itd ja tak: programy-31 filmy- 244(?)- jak ostatnio liczyłem ![]() muza- coś koło 20 GB ![]() iso(windowsy gry itd...)-42 kto mnie pobije ![]() RE: Ile macie czego na komputerze? - Nasa - 24.03.2011 20:19 Filmów kilka zobacze film to go usuwam... muza brak słucham radia... gier brak nie gram.... czym się tak chwalisz ? że masz kompa zasyfionego ? RE: Ile macie czego na komputerze? - Maxim128 - 24.03.2011 20:23 Wszystkie filmy i muzykę mam na innym dysku(1TB) więc komputera sobie nie zasyfię... ale z drugiej strony szukanie wśród tych dvdripów i innych jednego filmu to męka ![]() RE: Ile macie czego na komputerze? - Rafalski - 24.03.2011 20:23 (24.03.2011 20:19)Nasa napisał(a): Filmów kilka zobacze film to go usuwam... muza brak słucham radia... gier brak nie gram.... czym się tak chwalisz ? że masz kompa zasyfionego ? gdybyśmy byli na facebooku kliknąłbym "lubię to!". Temat bez sensu. a kolega, który założył temat mógłby się lepiej pochwalić ile oryginalnego oprogramowania ma, ile oryginalnych płyt z muzyką bo 20 gb piractwa nie imponuje... RE: Ile macie czego na komputerze? - Maxim128 - 24.03.2011 20:31 noo... winzipa mam i siódemkę orginał reszta to freeware filmów nie kupuję jak będą po 10 zł każdy to sie skuszę może... muzyka- albo radio albo piraty- nie płacę za coś, co jest zabezpieczone, i kosztuje 36zł, podczas gdy mam 50 zł kieszonkowego internet taniej wychodzi ![]() RE: Ile macie czego na komputerze? - wupper - 24.03.2011 20:53 Dziwny temat ![]() Podobnie jak kolega Nasa nie kolekcjonuje filmów.Wypalam oglądam na kinie i "kosz". Co do muzyki mam jej dość na co dzień... udzielam się w radiu internetowym (od kwietnia ruszamy testowo na FM) więc na kompie jej nie przechowuje.Jednak jeśli coś potrzebuje to łączę się po zdalnym z 4TB muzyki w studio i transferuje na swój HDD ![]() ![]() Co do programów to głównie to co potrzebne do multimediów, plus rozbudowane aplikacje do obróbki i montażu audio oraz masteringu. W gry nie gram, chyba że na konsoli. RE: Ile macie czego na komputerze? - Wajcheusz - 25.03.2011 23:22 Nikt cie nie pobije, bo nikomu się niechce prać ci łba tylko dlatego, że masz więcej śmieci na pc od Ciebie. Wiesz jaki jest szczyt lenistwa? Ściągać film z neta, bo niechce się go szukać na HDD. RE: Ile macie czego na komputerze? - Maxim128 - 26.03.2011 13:39 nie o to mi chodziło... wśród pobranych to męka szukać RE: Ile macie czego na komputerze? - toshioshinsuke - 27.03.2011 16:11 Męka ? Jak masz syf to się nie dziwię . Jakbyś miał uporządkowane w odpowiednich folderach, kategoriach to byś znalazł. Ja mam legalne gry , Windows 7, programy freeware . Muzyka z programu Nexus Radio wiele tysięcy stacji radiowych i mnóstwo gatunków muzycznych. Filmy to oglądam online. Dysk przydaje mi się na zdjęcia , legalne mp3 (kupione w 7digital czy w amazon.com NIE MAJĄ DRM ) , instalki programów, obrazy ISO legalnych gier bo szkoda mi niszczyć CD/DVD w napędzie jak mogę użyć wirtualnego. Pozdrawiam. |