Aktualizacje - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Instalacja i aktualizacja Windows 7 (/instalacja-i-aktualizacja-windows-7-8-f) +--- Wątek: Aktualizacje (/aktualizacje-14922-t) |
Aktualizacje - magulonzcebula - 24.03.2011 11:02 Witam. Dzis w centrum akcji wyskoczylo mi cos takiego : Aktualizowanie komputera Aktualizacje mogą poprawiać bezpieczeństwo i wydajność komputera. Poniżej przedstawiono sposoby aktualizowania systemu Windows i programów. Jak mogę sprawdzić, czy mój komputer ma aktualne oprogramowanie? Instalowanie aktualizacji systemu Windows w systemie Windows 7 Uzyskiwanie aktualizacji zabezpieczeń systemu Windows Opis funkcji automatycznego aktualizowania systemu Windows Aktualizowanie komputerów w sieci Aktualizowanie sterownika sprzętu, który nie działa poprawnie Regularne aktualizowanie definicji usługi Windows Defender Aktualizowanie pakietu Microsoft Office jak zainstalowac te aktualizacje ? :/ RE: Aktualizacje - War_3_ - 24.03.2011 11:22 Windows update w panelu sterowania. |