![]() |
Problem z Need For Speed Carbon i Most Wantedd - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Software (/software-27-f) +---- Dział: Gry (/gry-29-f) +---- Wątek: Problem z Need For Speed Carbon i Most Wantedd (/problem-z-need-for-speed-carbon-i-most-wantedd-14891-t) |
Problem z Need For Speed Carbon i Most Wantedd - mpiotrowski16 - 22.03.2011 21:27 Dzisiaj chciałem zainstalować nowo kupione wyżej wymienione gry. Wyjąłem je prosto z pudełka, wsadziłem do stacji dysków. Wchodzę klikam Autorun( aplikacje) i wyskakuje: Proszę włożyć CD/DVD nr.1 do napędu F. W carbonie próbuję innej aplikacji, ,,nfsc". Włącza się screen z okładki, ekran staje się czarny, a po chwili ,,nfsc.exe przestał działać". Gdy włączam SetUp to samo co z Autorunem. W Most Wanted jet tak samo, tylko są trochę inne aplikacje. Próbowałem otwierać jako admimistrator, w trybie zgodności z XP Sp2, Vistą i 2000. I nic. Odpowiedzi szukałem nie tylko na tym forum, także na innych. Znalazłem tylko jedną osobę z takim problemem, ale poradzili jej, aby nie piraciła. Ja jednakowoż wręcz brzydzę się piractwem, i rzeczone NFSy, jak reszta moich gier, są oryginalne. Moje pytanie brzmi: Co robić? Proszę o jak najszybszą odpowiedź. RE: Problem z Need For Speed Carbon i Most Wantedd - Oximon - 22.03.2011 21:38 Spróbuj odpalić gry przez cracka. Może masz coś ze stacją dysków i po prostu niepoprawnie odczytuje płytę?? RE: Problem z Need For Speed Carbon i Most Wantedd - mpiotrowski16 - 22.03.2011 21:41 Cracka? Mówiłem już, brzydzę się piractwem. A jeśli mam coś ze stacją dysków, to jak mogę przeglądać zawartośc płyty? A nawet jeśli, to w międzyczasie kombinowania z NFS`em sprawdziłem na przykładzie jednego filmu. Poszło bez zarzutu. Znasz jakiś inny sposób bez cracka? RE: Problem z Need For Speed Carbon i Most Wantedd - Oximon - 24.03.2011 18:02 To zrób sobie u kumpla mini image oryginalnej płytki i odpalaj przez np daemona RE: Problem z Need For Speed Carbon i Most Wantedd - mpiotrowski16 - 24.03.2011 19:03 Udało mi się poradzić sobie bez tego. Zresztą, to chyba by nie pomogło. Okazało się, że mój kochany ArcaVir w jakiś sposób coś tam blokował. Wyłączyłem jego funkcje i zainstalowałem bez problemu. |