![]() |
Rozwiązany Brak dostępu do określonego pliku (rozwiązany) - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Konfiguracja i optymalizacja Windows 7 (/konfiguracja-i-optymalizacja-windows-7-9-f) +--- Wątek: Rozwiązany Brak dostępu do określonego pliku (rozwiązany) (/brak-dostepu-do-okreslonego-pliku-rozwiazany-14850-t) |
Brak dostępu do określonego pliku (rozwiązany) - malin1992 - 21.03.2011 12:55 A mianowicie mam taki problem. Po jakimś czasie użytkowania Windows 7 laptop mi się zapchał nie potrzebnymi plikami. Zainstalowałem na nowo Windowsa i powstał bardzo poważny problem. Gdy chce uruchomić jakiś program, film, muzykę to wyskakuje mi taki komunikat ![]() Nie chodzi mi tak bardzo o programy ale mam dużo filmów i muzyki na hdd i bardzo mi by bylo ich szkoda. Proszę o pomoc. Z góry dziękuje ![]() RE: Brak dostępu do określonego pliku - dhapollo - 21.03.2011 15:15 Witam. Jako administrator możesz przejąc pliki na własność i nadać im odpowiednie prawa. W załącznik z XP ale w Win 7 jest tak samo. RE: Brak dostępu do określonego pliku - malin1992 - 21.03.2011 17:18 wielkie dzięki za pomysl ale nie pomoglo ![]() próbowalem i nie da sie tak zdobic ponieważ wyskakuje coś takiego ![]() czekam na inne pomysly RE: Brak dostępu do określonego pliku - dhapollo - 21.03.2011 20:33 To wyskoczyło przy jakiej operacji dokładnie? 1. zaloguj się jako admin 2. przejmij na własność pliki 3. zmień uprawnienia plikom Działa za każdym razem ![]() RE: Brak dostępu do określonego pliku - bodziulla - 21.03.2011 21:43 Hej. Poczytaj ten wątek: http://windows7forum.pl/automatyczne-masowe-ustawianie-zabezpieczen-plikow-folderow-podfolderow-rozwiazany-t-7407.html Pzdr RE: Brak dostępu do określonego pliku - malin1992 - 21.03.2011 23:09 użytkownik "bodziulla" ma mistrza ![]() dzięki jemu wszystko działa już poprawnie ![]() wszystkie pliki się otwierają ![]() podziękowanie dla wszystkich za zainteresowanie i pomoc;D RE: Brak dostępu do określonego pliku - dhapollo - 22.03.2011 14:35 Pisałem dokładnie o tym samym ale ważne ze działa. |