hl-dt-st dvdram gt30n problem - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Hardware (/hardware-28-f) +--- Wątek: hl-dt-st dvdram gt30n problem (/hl-dt-st-dvdram-gt30n-problem-14844-t) |
hl-dt-st dvdram gt30n problem - dexter123 - 20.03.2011 23:20 Witam Posiadam laptopa acera aspire 5739G i mam problem z nagrywaniem i odtwarzaniem nagrywarkę mam LG hl-dt-st dvdram gt30n próbowałem zaktualizować nowsze stery programem LG ODD Auto Firmware Update ale nie ma nowszych a problem polega na tym że jak nagram to widzi ją pustą a w innym kompie dobrze czyta i jak włożę jakaś inną płytę to też nie czyta czy ktoś może mi pomóc? RE: hl-dt-st dvdram gt30n problem - thermalfake - 21.03.2011 00:19 Podsumowując, nie odczytuje nagranych przez siebie nośników typu cd czy dvd a może oba rodzaje. Po włożeniu innych płyt nagranych ale nie z tej nagrywarki też nie czyta ? Sprawdź tez czy napęd bootuje ze startu nośniki. Napęd raczej do wyrzucenia o ile nie ma już gwarancji i jesteś pewny, że zakupione płytki (partia) są dobre. |