Problem z grafiką - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Hardware (/hardware-28-f) +--- Wątek: Problem z grafiką (/problem-z-grafika-14833-t) |
Problem z grafiką - qba728 - 20.03.2011 19:46 Witam. Uprzedzam że jestem po raz pierwszy na tym forum i nie wiem czy trafiłem w dobry temat. Ale to szczegół, przejdźmy do sedna. Mam problemy z bodajże grafiką. Odpalam grę np. Runes of Magic lub League of Legends i jest taki problem. Albo gra się zatrzymuje na 1-2 sekundy, dostaje Blue Screen i komputer się wyłącza, albo w grze dostaje "crashe" co 2-4sekundy (nie wiadomo kiedy to się zacznie) i tak cały czas, muszę minimalizować grę i wchodzić, a za chwilę znowu crash. Czy wiecie od czego może to zależeć? RE: Problem z grafiką - thermalfake - 20.03.2011 19:54 Jaki sprzęt, jaki system, jakie sterowniki, jakie błędy bluescreen ... RE: Problem z grafiką - bodziulla - 20.03.2011 23:33 Hej. Podeślij plik z lokalizacji C:Windows\minidump i jak kolega wspomniał podaj parametry kompa Pzdr |