Rozwiązany PrtSC GRID i Windows 7 - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Software (/software-27-f) +---- Dział: Gry (/gry-29-f) +---- Wątek: Rozwiązany PrtSC GRID i Windows 7 (/prtsc-grid-i-windows-7-1479-t) |
PrtSC GRID i Windows 7 - Kazz - 25.09.2009 01:23 Na początek chciałem się przywitać bo to mój pierwszy post na forum A teraz problem, no wiec tak: Mam mały problem otóż nie mogę zrobić screenshot'a w grze "Racedriver: GRID" gdy zrobię i wkleję go np. do Painta (lub obojętnie jakiego programu graficznego) jest tylko czarne tło, nie widać nawet Windowsa. Czy ktoś się już spotkał z podobnym problemem? I wie jak go rozwiązać. Dodam jeszcze że windows po formacie i dalej to samo. Nie pomagają nawet programy do robienia screenshotów. Mój win: Windows 7 build 7100 PL x64 Pozdrawiam RE: PrtSC GRID i Windows 7 - Kazz - 28.09.2009 20:12 dzięki, wszyscy pomogli... temat do zamknięcia... najnowszy FRAPS sobie poradził RE: PrtSC GRID i Windows 7 - Dzejkop - 29.09.2009 20:07 Ja od siebie polecam XFire - wspaniały portal (xfire.com), video, screeny i masa innych wspaniałych funkcji. RE: PrtSC GRID i Windows 7 (rozwiązany) - filozoflopez - 01.01.2012 21:29 Mam takie pytanie czy gra Gird poszła komuś na Windows 7 bo mi przy uruchamianiu stoi ? i nie wiem dla czego ? Pomóżcie ....... |