Ultimate/Professional na Enterprise trial - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Instalacja i aktualizacja Windows 7 (/instalacja-i-aktualizacja-windows-7-8-f) +--- Wątek: Ultimate/Professional na Enterprise trial (/ultimate-professional-na-enterprise-trial-14752-t) |
Ultimate/Professional na Enterprise trial - edomowy - 17.03.2011 10:43 Witam i pozdrawiam stałych użytkowników forum. Szukałem ale nie znalazłem odpowiedzi na moje wątpliwości (wybaczcie jeśli to już było): - Korzystam z czasowej (90-dniowej) wersji Win7/64 Enterprise. - Planuję zakup docelowej wersji Win7/64 Ultimate lub Professional. Czy da się zainstalować (aktualizacja?) którąś z tych wersji na dotychczas posiadanej czasowej ? Czy ktoś już realizował taki scenariusz ? Czy też przeciwnie, będą musiał postawić system od początku (a potem oczywiście zainstalować programy, ustawienia itp). RE: Ultimate/Professional na Enterprise trial - War_3_ - 17.03.2011 10:48 Potrzebna będzie nowa instalacja. Niestety nie da się tak łatwo upgrade/downgrade wewnątrz Win 7 zrobić. |