Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety •
Problem po hibernacji - Wersja do druku

+- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl)
+-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f)
+--- Dział: Konfiguracja i optymalizacja Windows 7 (/konfiguracja-i-optymalizacja-windows-7-9-f)
+--- Wątek: Problem po hibernacji (/problem-po-hibernacji-14719-t)

Problem po hibernacji - anhed - 15.03.2011 22:36

Witam, po pierwsze i ostatniej Uśmiechnięty hibernacji system nie startuje. Pozjawia sie jedynie komenda Modułu ładującego wznowienia systemu windows, mam do wyboru opcje 2 ale nie moge ustawić nic ani potwierdzić ponieważ nie dział klawiatura. Co robić aby wystartować?

RE: Problem po hibernacji - bodziulla - 16.03.2011 00:54

Hej.
Ciut wyraźniej piszCwaniak. Czy to stacjonarny dalsze szczegółyCwaniak
Pzdr

RE: Problem po hibernacji - anhed - 16.03.2011 10:28

Przepraszam, zmęczony byłem juz wczoraj wywijaniem z nim. To jest komp stacjonarny, nigdy nie zaznaczałem by po zakończeniu programu przeszedł w stan hibernacji (ale tym razem zaznaczyłem) Przy ponownej próbie uruchomienie pojawia się jedynie ekran (czarny) z poleceniami (moduł ładujący wznowienia działania systemu)
- Kontynuuj wznawianie działania systemu
- Usuń dane przywracania i przejdz do menu rozruchu

wszystko by było może dobrze ale klawiatura nie odpowiada Smutny stoję więc w miejscu)
nie mogę wybrać żadnej opcji

RE: Problem po hibernacji - scorpio111888 - 22.07.2011 16:11

witam.
U mnie również taki problem wystąpił jak u unhed'a. Mam stacjonarny i niestety drugi dzień jestem uziemiony, bo nic nie mogę zrobić z tym fantem. Może ktoś pomóc?

RE: Problem po hibernacji - Portator - 22.07.2011 16:31

Witaj. Spróbuj podczas uruchamiania wywołać tryb awaryjny a w nim narzędzie przywracania systemu. Jeżeli nie, użyj płyty instalacyjnej i opcji Napraw komputer.

RE: Problem po hibernacji - scorpio111888 - 22.07.2011 17:05

sory, że spamuję jeszcze, ale jestem zielony trochę w temacie. Jak mogę wywołać tryb awaryjny podczas uruchamiania?

RE: Problem po hibernacji - Portator - 22.07.2011 17:13

(22.07.2011 17:05)scorpio111888 napisał(a):  sory, że spamuję jeszcze, ale jestem zielony trochę w temacie. Jak mogę wywołać tryb awaryjny podczas uruchamiania?

Uruchamiając, przed pokazaniem się logo Windows wciskaj klawisz F8

RE: Problem po hibernacji - scorpio111888 - 22.07.2011 17:17

niestety.. F8 nie dało pozytywnych rezultatów. Komputer w ogóle nie zareagował na wciskanie tego klawisza i dalej pojawia się ten sam problem (w/w)... A z kolei nie mam płytki z Win7 x64 prof., bo pożyczałem od kolegi.. a on jest na wakacjach. Masakra

RE: Problem po hibernacji - Portator - 22.07.2011 17:29

To znaczy, że nie masz oryginalnego własnego systemu:
Przykro mi - poczytaj regulamin Forum.