Powody dla których dziewczyna kocha chłopaka - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Inne (/inne-11-f) +--- Dział: Humor (/humor-25-f) +--- Wątek: Powody dla których dziewczyna kocha chłopaka (/powody-dla-ktorych-dziewczyna-kocha-chlopaka-14711-t) |
Powody dla których dziewczyna kocha chłopaka - LadyInBlue - 15.03.2011 16:47 1. Zawsze ładnie pachnie nawet, jeśli to tylko mydło. 2. Idealnie ukształtowany bark, aby oprzeć na nim głowę... 3. Jak on cichutko chrapie kiedy śpi... 4. Odpowiednia wielkość ramion, aby wpaść w nie i się zapomnieć... 5. Jak on słodko wygląda kiedy mlaszcze przy jedzeniu. 6. Sposób w jaki szybko kupuje ubrania i wcale nie potrzebuje tylu ubrań i więcej miejsca jest wtedy w szafie na moje ubrania. 7. Ponieważ jego głos potrafi rozgrzać nawet w -30 stopni. 8. Zawsze jest podniecający a zwłaszcza, kiedy ma trzydniowy zarost. 9. W sposób jaki on prawi komplementy jeśli nawet nie są prawdą. 10. Jak on słodko wygląda kiedy nad czymś się głowi. 11. Jego ciepłe ręce... 12. Sposób w jaki się śmieje. 14. Sposób w jaki mówi - "Nie kłócimy się więcej". 15. Sposób w jaki całuje kiedy zrobisz coś miłego dla niego. 16. Sposób w jaki całuje gdy powiesz "Kocham Cię". 17. Właściwie za sposób w jaki on całuje. 18 Za sposób w jaki pociesza kiedy płaczę i te ramiona. 19. Za to, że martwi się kiedy płaczę. 20. Za to, że tęskni za mną chociaż tego nie mówi. 21 To co czujesz kiedy nie ma go obok Ciebie. 22. Sposób w jaki czyta mi w myślach. 23 Za to, że cierpliwie mnie słucha. 24. Za to, że cierpliwie chodzi ze mną po sklepach. 25. Za to, że nie przeszkadza mu kolejna para butów w tym samym miesiącu. 26. Za to, że powiesił kolejna półkę w łazience na moje kosmetyki. 27. Za to, że cierpliwe znosi moje humory i fochy w trudne kobiece dni. 28. Za to, że ze smakiem zje przypalone mięso. 29. Za to, że przerwał oglądanie meczu piłki nożnej i przełączył na kanał z moim ulubionym serialem. (to już Wielka Miłość) 30. mój Ty bohaterze. |