![]() |
Sterowniki do TSST corp CD/DVDW SH-182M ATA Device (Samsung) - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Software (/software-27-f) +---- Dział: Sterowniki (/sterowniki-17-f) +---- Wątek: Sterowniki do TSST corp CD/DVDW SH-182M ATA Device (Samsung) (/sterowniki-do-tsst-corp-cd-dvdw-sh-182m-ata-device-samsung-14699-t) |
Sterowniki do TSST corp CD/DVDW SH-182M ATA Device (Samsung) - GibonZiom - 15.03.2011 07:54 Na Windows 7 zaczęło mi czytać nagrane przez inne osoby płyty (CD-Action,Komputer Świat) teraz nie chce mi czytać nagranej przeze mnie płyty i uznaje ją jako czystą.Myślę ,że to wina sterowników,więc proszę o podanie linku do adresu skąd mogę ściągnąć sterowniki lub jakiegoś innego sposobu. RE: Sterowniki do TSST corp CD/DVDW SH-182M ATA Device (Samsung) - Wajcheusz - 15.03.2011 09:41 Cześć, 1 i podstawowa sprawa, czy nagrałeś płytę jako pojedynczą sesję czy multi ? Nie wszystkie napędy mają obsługę multi, choć większość nowych już tak, pytanie na jakiej płycie ? Czy na pewno twoja nagrywarka obsługuje ten typ, ja miałem na dniach przypadek, że chciałem nagrać DVD-R DL, okazało się że jest to nie możliwe, bo mój napęd nagrywa tylko DL ale DVD+R. Jakim programem ? Co to znaczy że zaczęło czytać ? wcześniej nie działało ? Może laser już nie daje rady. Po prostu więcej informacji ... RE: Sterowniki do TSST corp CD/DVDW SH-182M ATA Device (Samsung) - GibonZiom - 15.03.2011 17:25 Nagrałem na DVD + R programem NERO 7 RE: Sterowniki do TSST corp CD/DVDW SH-182M ATA Device (Samsung) - Wajcheusz - 16.03.2011 16:57 Dalej nie odpowiedziałeś na pytanie ... Multi sesja ? czy nie ? co z laserem ? |