Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety •
Klasyczny wygląd folderów w Windows 7 - Wersja do druku

+- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl)
+-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f)
+--- Dział: Konfiguracja i optymalizacja Windows 7 (/konfiguracja-i-optymalizacja-windows-7-9-f)
+--- Wątek: Klasyczny wygląd folderów w Windows 7 (/klasyczny-wyglad-folderow-w-windows-7-14695-t)

Klasyczny wygląd folderów w Windows 7 - wojtekbretka - 14.03.2011 23:11

Czy jest możliwe klasyczny wygląd folderów w Windowsie 7. Mam tu na myśli taki wygląd jak w załączniku, czyli klasyczny wygląd

RE: Klasyczny wygląd folderów w Windows 7 - dami278787 - 25.03.2011 17:02

w załączniku masz XP-eka, ściągnij programik Folderico, można nim zmienić ikony na takie jakie chcesz sam korzystam Uśmiechnięty a w Win 7 masz od razu klasyczny wygląd folderów Zadowolony

RE: Klasyczny wygląd folderów w Windows 7 - wojtekbretka - 29.03.2011 18:02

Bardzo dziękuje za pomoc,. Mam jedno pytanie odnośnie programu folderico - czy da się zmienić tym programem wszystkie ikony w systemie? Jak narazie wydaje mi sie ze tylko jedną. Mam jeszcze problem ze zmienieniem jakiejkolwiek ikony w tym programie. Robie to tak - klikam na wybierz folder (wybieram jakiś dowolny folder). Potem klikam na - wybierz ikonę, więc wybieram ikonę windows XP (pierwszą lepszą), klikam wybierz, potem zastosuj i niestety żadnych efektów. Piszesz też "w załączniku masz XP-eka". Gdzie jest ten załącznik. Bardzo prosze o pomoc w tym temacie