Pasek zadań Nie wyświetla komunikatów a także błędy z ikonkami po AKTUALIZACJI - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Instalacja i aktualizacja Windows 7 (/instalacja-i-aktualizacja-windows-7-8-f) +--- Wątek: Pasek zadań Nie wyświetla komunikatów a także błędy z ikonkami po AKTUALIZACJI (/pasek-zadan-nie-wyswietla-komunikatow-a-takze-bledy-z-ikonkami-po-aktualizacji-14689-t) |
Pasek zadań Nie wyświetla komunikatów a także błędy z ikonkami po AKTUALIZACJI - czupryn - 14.03.2011 19:59 Witam! Nie wiem czy w dobrym dziale pisze jesli nie to prosze o przestawienie do odpowiedniego dzialu ! Ostatnio 2 dni temu ściągnąłem sobie aktualizacje z windows update (ściągam co tydzień) i po ponownym uruchomieniu nie chce mi działać ikonka od sieci(naduszam ja i nic sie nie dzieje) a także nie pojawiają się powiadomienia np. od windows upade że są dostępne nowe aktualizacje, dostrzegłem to ponieważ mam włączone autoukrywanie paska zadań i własnie sie nie ukrywa; nie wiem co może być temu winne; przypomnę że także w tym czasie co aktualizacje się ściągały to skanowałem komputer anty-wirusem i złapał parę koników trojańskich i usunął je;;;;; Co moze byc tego przyczyna? ;;;;; Moze ktos mial podobne zdarzenie? ;;;;; proszę o pomoc RE: Pasek zadań Nie wyświetla komunikatów a także błędy z ikonkami po AKTUALIZACJI - stanax - 14.03.2011 20:21 Jakiego antywirusa używasz? Jaką masz pewność, że system jest czysty? Znasz to menu?: RE: Pasek zadań Nie wyświetla komunikatów a także błędy z ikonkami po AKTUALIZACJI - czupryn - 15.03.2011 08:06 [quote='stanax' pid='77968' dateline='1300130470'] Jakiego antywirusa używasz? Jaką masz pewność, że system jest czysty? Znasz to menu?: Znam mam wszystko powlaczane na "pokaz ikony i powiadomienia" wiec powinno byc dobrze ;/ a to moj antywirus RE: Pasek zadań Nie wyświetla komunikatów a także błędy z ikonkami po AKTUALIZACJI - czupryn - 16.03.2011 19:11 nadal nie ma odpowiedzi.......... zaraz odinstaluje tego anty-wirusa i zobacze jak hula |