Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety •
Pasek zadań Nie wyświetla komunikatów a także błędy z ikonkami po AKTUALIZACJI - Wersja do druku

+- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl)
+-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f)
+--- Dział: Instalacja i aktualizacja Windows 7 (/instalacja-i-aktualizacja-windows-7-8-f)
+--- Wątek: Pasek zadań Nie wyświetla komunikatów a także błędy z ikonkami po AKTUALIZACJI (/pasek-zadan-nie-wyswietla-komunikatow-a-takze-bledy-z-ikonkami-po-aktualizacji-14689-t)

Pasek zadań Nie wyświetla komunikatów a także błędy z ikonkami po AKTUALIZACJI - czupryn - 14.03.2011 19:59

Witam! Nie wiem czy w dobrym dziale pisze jesli nie to prosze o przestawienie do odpowiedniego dzialu !
Ostatnio 2 dni temu ściągnąłem sobie aktualizacje z windows update (ściągam co tydzień) i po ponownym uruchomieniu
nie chce mi działać ikonka od sieci(naduszam ja i nic sie nie dzieje) a także nie pojawiają się powiadomienia
np. od windows upade że są dostępne nowe aktualizacje,
dostrzegłem to ponieważ mam włączone autoukrywanie paska zadań i własnie sie nie ukrywa; nie wiem co może być temu winne; przypomnę że także w tym czasie co aktualizacje się ściągały to skanowałem komputer anty-wirusem i złapał parę koników trojańskich i usunął je;;;;; Co moze byc tego przyczyna?
;;;;; Moze ktos mial podobne zdarzenie?
;;;;; proszę o pomoc

RE: Pasek zadań Nie wyświetla komunikatów a także błędy z ikonkami po AKTUALIZACJI - stanax - 14.03.2011 20:21

Jakiego antywirusa używasz?
Jaką masz pewność, że system jest czysty?
Znasz to menu?:

[Obrazek: ijLE46.jpg]

RE: Pasek zadań Nie wyświetla komunikatów a także błędy z ikonkami po AKTUALIZACJI - czupryn - 15.03.2011 08:06

[quote='stanax' pid='77968' dateline='1300130470']
Jakiego antywirusa używasz?
Jaką masz pewność, że system jest czysty?
Znasz to menu?:

Znam mam wszystko powlaczane na "pokaz ikony i powiadomienia" wiec powinno byc dobrze ;/
a to moj antywirus
[Obrazek: antyf.jpg]

RE: Pasek zadań Nie wyświetla komunikatów a także błędy z ikonkami po AKTUALIZACJI - czupryn - 16.03.2011 19:11

nadal nie ma odpowiedzi..........
zaraz odinstaluje tego anty-wirusa i zobacze jak hulaZacieszacz