![]() |
Rozwiązany Problem z deinstalacją Windows 7. - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Instalacja i aktualizacja Windows 7 (/instalacja-i-aktualizacja-windows-7-8-f) +--- Wątek: Rozwiązany Problem z deinstalacją Windows 7. (/problem-z-deinstalacja-windows-7-146-t) |
Problem z deinstalacją Windows 7. - maxi52 - 09.02.2009 08:47 Dzien dobry, mam problem wgralem Windows 7 beta i skonczyl mi sie okres probny. Gdy teraz chce zainstalowaz np. XP nie moge przejsc do instalacji gdyz w momencie kiedy mam uzyc dowolnego klawisza klawiatura mi sie blokuje. Prosze o pomoc RE: problem z deinstalacja Windows 7 - Admin - 09.02.2009 10:08 Nie musisz rezygnować z Win 7 jeśli nie zdobyłeś klucza. Wystarczy przeinstalować Win 7 i na 30 dni będziesz miał spokój. Aktywacja wymagana jest dopiero po tym okresie. Odnośnie blokady klawiszy.. tzn. jak się blokuje? Żaden klawisz nie uruchamia instalacji? System się nie uruchamia w ogóle? Próbowałeś spacją, enterem? Zobacz klawiszem ESC. RE: problem z deinstalacja Windows 7 - maxi52 - 09.02.2009 10:39 System sie zablokował i chce wgrac XP ale przy bootowaniu z plyty karze użyć jakiegoś klawisza aby przejsc do instalacji a klawiatura jest zblokowana i uruchamia sie Win 7 ale bez opcji bo juz po czasie ![]() (09.02.2009 10:08)Anmato napisał(a): Nie musisz rezygnować z Win 7 jeśli nie zdobyłeś klucza. Wystarczy przeinstalować Win 7 i na 30 dni będziesz miał spokój. Aktywacja wymagana jest dopiero po tym okresie. RE: problem z deinstalacja Windows 7 - Admin - 09.02.2009 11:07 Spróbuj przy bootowaniu wcisnąć F6 i wybrać napęd- DVD-ROM czy CD-ROM. ESC nie działa? Twoja klawiatura ma złącze USB czy PS/2? Zmieniałeś jakieś opcje w BIOSie? Możliwe, że nie masz ustawionej klawiatury USB, domyślnie jest PS2. RE: problem z deinstalacja Windows 7 - maxi52 - 09.02.2009 11:56 Dzieki za informacje. Sprobuje ![]() Problem z deinstalacją Windows 7 (rozwiązany) - peciaq - 03.06.2013 15:23 Wątek rozwiązany. |