Po XP Win 7 oznaczyl dysk D jako system i nie widzi go w explolerze - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Forum (/forum-1-f) +--- Dział: Kosz (/kosz-3-f) +--- Wątek: Po XP Win 7 oznaczyl dysk D jako system i nie widzi go w explolerze (/po-xp-win-7-oznaczyl-dysk-d-jako-system-i-nie-widzi-go-w-explolerze-14538-t) |
Po XP Win 7 oznaczyl dysk D jako system i nie widzi go w explolerze - Lkulec - 07.03.2011 22:16 Jak wiemy Windows 7 podczas tworzenia partycji system automatycznie rezerwuje 100 mb i oznacza jako "system" i tu lezy pies pogrzebany, zainstalowalem sobie XP (podczas instalcji usunolem owy dysk ktory byl oznaczony jako system i dysk "C" i stworzylem jedna partycje) po jakims czasie chcialem wrocic do Win 7 i oczywiscie usunolem partycje C znadzieja ze znow mi stworzy dwie wtym 100Mb oznaczona system lecz tak sie nie stalo systemem oznaczlo mi dysk D ktorego po otwatciu mojego komputera niema ... Jak moge to odwrocic bo na D mam ponad 300Gb danych i niechce tego stracic ! POMOCY !! |