![]() |
Nalepki na kobiecych zderzakach samochodowych - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Inne (/inne-11-f) +--- Dział: Humor (/humor-25-f) +--- Wątek: Nalepki na kobiecych zderzakach samochodowych (/nalepki-na-kobiecych-zderzakach-samochodowych-14528-t) |
Nalepki na kobiecych zderzakach samochodowych - LadyInBlue - 07.03.2011 13:06 - Samochód wyzwolonej kobiety. - Tak wielu mężczyzn... a tak niewielu może sobie na mnie pozwolić. - Następna huśtawka nastroju za 6 minut. - Nikt nie wie że nie noszę bielizny. - Jestem zajęta. A Ty jesteś brzydki. Miłego dnia. - Jeśli patrzyłam na Ciebie jakbym była zainteresowana to i tak nie jestem. - Nie martw się, to wyda Ci się perwersyjne tylko za pierwszym razem. - Bóg uczynił nas siostrami, Prozac zrobił z nas przyjaciół. - Nie traktuj mnie inaczej jeżeli chcesz mieć królewnę! - Mam niedobór estrogenu i mam broń! - Mężczyźni też mają uczucia! Ale... Kogo to obchodzi? - Wszyscy mężczyźni to idioci. A ja chyba poślubiłam ich króla. - Uwaga! Kierowca jest naturalną blondynką! - Chciałabym być Barbie. Ta dziwka ma wszystko. - Jeżeli jesteśmy tym co jemy, to jestem szybka, tania i łatwo dostępna. - Nie startuj do mnie. Nie wygrasz. - Jak może mi Ciebie brakować jeżeli nie chcesz odejść? - Jeżeli pragniesz śniadania do łóżka, śpij w kuchni! |