![]() |
Program optyka-błąd podczas włączania - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Software (/software-27-f) +--- Wątek: Program optyka-błąd podczas włączania (/program-optyka-blad-podczas-wlaczania-14518-t) |
Program optyka-błąd podczas włączania - michalisol - 06.03.2011 22:18 Witam, mam problem z tym program: Optyka.exe. Jest to program do symulacji zachować światła w soczewkach. Gdy próbuję go włączyć na Windows 7, wyskakuje błąd. Jeśli ktoś mógłby ściągnąć ten program i napisać czy działa to byłbym wdzięcznym (programu nie trzeba instalować). Bardzo mi na tym zależy, więc proszę o pomoc. Pozdrawiam RE: Program optyka-nie działa na Windows 7? - wupper - 07.03.2011 08:02 U mnie na Win 7 64bit ruszył bez żadnego problemu. Jaki błąd wyskakuje u ciebie? RE: Program optyka-nie działa na Windows 7? - michalisol - 07.03.2011 16:32 Jest to taki błąd: ![]() |