Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety •
Harmonogram pobierania - Wersja do druku

+- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl)
+-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f)
+--- Dział: Software (/software-27-f)
+--- Wątek: Harmonogram pobierania (/harmonogram-pobierania-14390-t)

Harmonogram pobierania - mastercossack - 01.03.2011 17:45

Witam,
Czy jest jakiś program (sposób), w którym można ustawić aby pliki były pobierane tylko w wybranych godzinach (np. tylko w nocy)? Czyli w dzień znajdujemy jakiś plik do pobrania, klikamy normalnie aby go pobrać, ale plik nie jest pobierany od razu tylko dodany do kolejki i dopiero po ustalonej godzinie pliki zostaną pobrane.

RE: Harmonogram pobierania - MrGruchai - 03.03.2011 18:52

Możliwe że jest jakiś taki mały menadżer pobierania , ale raczej ciężko było by takiego znaleźć . Zawsze można napisać samemu . ; D

RE: Harmonogram pobierania - wupper - 03.03.2011 19:26

Np. Internet Download Manager

RE: Harmonogram pobierania - mastercossack - 04.03.2011 14:32

Właśnie o takim menadżerze pobierania myślałem, ale sprawdziłem kilka i w każdym coś jest nie tak. Albo harmonogram nie działa, albo trzeba ustalać dla każdego pliku osobno...
IDM spełnia swoją powinność jeśli chodzi o normalne pobieranie, ale przy stronach gdzie potrzebna jest autoryzacja program się wywala...

RE: Harmonogram pobierania - wupper - 04.03.2011 14:38

Mówisz np. o rapidzie albo hotfile?...jeśli tak to jest też autoryzacja.Nie wiem co konkretnie znaczy słowo "wywala" u mnie pracował na obu bez najmniejszego problemu.Zresztą teraz już nie opłaca się wykupować dostępu do tych "spraw" lepiej zapłacić serwisowi który daje dostęp do tych plików na swojej stronie i pobierasz ile wlezie...oczywiście nie za free.

RE: Harmonogram pobierania - mastercossack - 04.03.2011 14:54

No właśnie mi chodziło o pobieranie darmowe i wywala z tych mniej znanych serwisów :/ Pojawia się błąd, że adres który podałem wysłał do pobrania stronę, a nie plik.