![]() |
Rozwiązany Problem z instalacją sterownika Nvidia (rozwiązany) - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Software (/software-27-f) +---- Dział: Sterowniki (/sterowniki-17-f) +---- Wątek: Rozwiązany Problem z instalacją sterownika Nvidia (rozwiązany) (/problem-z-instalacja-sterownika-nvidia-rozwiazany-14379-t) |
Problem z instalacją sterownika Nvidia (rozwiązany) - CmK1990 - 01.03.2011 15:24 Witam. Wczoraj złożyłem sobie nowy komputer z części: Athlon II x4 3,0 Ghz 4DB DRR3 ZOTAC Cuda GeForce gt430 1gb Sciągnąłem najnowszy sterownik do karty ze strony nvidia (266.58). Przy próbie instalacji dostaję komunikat " Non 7-Zip archive" - po czym okienko instalacji się zamyka. Jak zainstalować ten sterownik? W czym tkwi problem? Posiadam Windows 7 Ultimate x64 RE: Problem z instalacją sterownika Nvidia - CmK1990 - 01.03.2011 18:09 Problem rozwiązałem. Śmieszna sprawa, ale ściągany wcześniej sterownik poprzez Mozille nie zadziałał, ściągnięty przez internet explorer nie robi problemów. |