Aplikacja internetowa - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Inne (/inne-11-f) +--- Dział: Ogłoszenia (/ogloszenia-19-f) +--- Wątek: Aplikacja internetowa (/aplikacja-internetowa-14343-t) |
Aplikacja internetowa - Aqual - 27.02.2011 22:46 Witajcie Potrzebował bym osobę, która zna się na programowaniu / pisaniu aplikacji webowych. Aplikacje potrzebował bym do sklepu internetowego. Jeżeli ktoś jest zainteresowany to proszę pisać w postach a przekażę szczegóły. Pozdrawiam Aqual RE: Aplikacja internetowa - Nasa - 02.03.2011 16:23 Co to jest za aplikacja ? RE: Aplikacja internetowa - bodziulla - 02.03.2011 23:45 Hej. Jestem zainteresowany. Możesz pisać bez wachania na gg (jest w moich danych lub na PW). Opiszesz czego chcesz konkretnie itp i przystąpimy do działania Pzdr RE: Aplikacja internetowa - DamiaX - 11.03.2011 12:04 Ja też jestem zainteresowany Pisz na pw a dostaniesz gg. ---------------------------------- A tak na marginesie w czym Bodziulla programujesz?? |