![]() |
Błąd "Klasa niezarejestrowana" - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Konfiguracja i optymalizacja Windows 7 (/konfiguracja-i-optymalizacja-windows-7-9-f) +--- Wątek: Błąd "Klasa niezarejestrowana" (/blad-klasa-niezarejestrowana-14244-t) |
Błąd "Klasa niezarejestrowana" - Chesterfield - 23.02.2011 20:26 Witam. Dziś kupiłem dziennik gazeta prawna, w której był dodatek . Płyta „Prawo jazdy – najnowsze testy”. Po zainstalowaniu z płyty programu „Skrzyżowania”. Wyskakuje błąd: 1. Otworzenie programu: ![]() 2. Po kliknięciu w „Od początku”: ![]() 3. „Ok.” ![]() 4. Po kliknięciu w „Otwórz animacje”: ![]() Teraz dodatkowo chciałem uruchomić inną płyte którą otrzymałem od instruktora i to samo wyskakuje: ![]() ![]() PS Próbowałem już dać otwórz jako administrator ale dalej wyskakuje błąd. ![]() RE: Błąd "Klasa niezarejestrowana" - Chesterfield - 24.02.2011 19:26 Prosze o pomoc w rozwiazaniu problemu. RE: Błąd "Klasa niezarejestrowana" - Chesterfield - 25.02.2011 14:58 Prosze również o przeniesienie do odpowiedniego działu moderatora. |