![]() |
Automatyczne przelaczanie sluchawki / glosniki - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Forum (/forum-1-f) +--- Dział: Kosz (/kosz-3-f) +--- Wątek: Automatyczne przelaczanie sluchawki / glosniki (/automatyczne-przelaczanie-sluchawki-glosniki-14237-t) |
Automatyczne przelaczanie sluchawki / glosniki - Ache - 23.02.2011 17:34 Siema Mam nastepujacy problem: Mam panel przedni AC 97 ikarte Realteka z Asusa P5KC od kiedy mam Siodeme same klopoty :/ Mianowicie: Slucham muzyki z glosnikow dzwiek jest, podlaczam sluchawki i w XP dzwiek sie przelaczal auto na sluchawki i glosniki milknely, w Siodemce musze recznie to przestawiac za kazdym razem :/ Dzwiek/ urzadzenia do odtwarzania/ urzadzenie domyslne i gra tylko to co jest tam wybrane (sluchawki, to glosniki nie graja i na odwrot).. Nie jestem pewien, ale chyba zaraz po instalacji Siodemki przelaczalo sie automatycznie, dopiero jak wszedlem z ciekawosci i zalaczylem urzadzenie domyslne to musze juz tak przelaczac :/ Chcialbym wrocic do stanu auto ![]() Dodam, ze panel jest na pewno dobrze podpiety i sprawny, sluchawki i glosniki tez ![]() Pozdrawiam Ache ![]() |