Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety •
Rozwiązany Wyskakujący instalator programu który został już odinstalowany (rozwiązany) - Wersja do druku

+- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl)
+-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f)
+--- Dział: Software (/software-27-f)
+--- Wątek: Rozwiązany Wyskakujący instalator programu który został już odinstalowany (rozwiązany) (/wyskakujacy-instalator-programu-ktory-zostal-juz-odinstalowany-rozwiazany-14215-t)

Wyskakujący instalator programu który został już odinstalowany (rozwiązany) - Lksz - 22.02.2011 22:06

Jak pozbyć się wyskakującego instalatora purehd , w okienku pojawia się informacja o folderze corela którego już odinstalowałem kilka dni temu.
Tu znalazłem ten problem ale nie mam takiego wpisu w rejestrze jak tam podano , jest jakiś sposób by się tego pozbyć?
Screen w załączniku

RE: Wyskakujący instalator programu który został już odinstalowany - slawektor - 22.02.2011 22:46

Zobacz w folderze %temp%

RE: Wyskakujący instalator programu który został już odinstalowany - Lksz - 23.02.2011 02:08

Udało się wymusić odinstalowanie i usunięcie tego w revo unninstaler pro chociaż nie za pierwszym razem ale już działa wszystko więc temat do zamknięcia.