![]() |
W7 Pro 64bit Autouzupełnianie w przeglądarkach - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Software (/software-27-f) +--- Wątek: W7 Pro 64bit Autouzupełnianie w przeglądarkach (/w7-pro-64bit-autouzupelnianie-w-przegladarkach-14166-t) |
W7 Pro 64bit Autouzupełnianie w przeglądarkach - marekal - 21.02.2011 19:07 Od 2 miesięcy jestem użytkownikiem Windows Se7en Pro 64-bit i nie mogę sobie poradzić z takim problemem. W przeglądarce chrome (ff namoroka), przy wprowadzaniu jakiegoś pola nie mam żadnych podpowiedzi a wcześniej w Win XP nie było z tym problemów, i było zapamiętywanych wiele wprowadzonych wcześniej pól. Szukałem w google, w chromie nie ma nic takiego, czy jest coś do ustawienia w Win 7? RE: Windows 7 Pro 64bit Autouzupełnianie w przeglądarkach - Portator - 21.02.2011 21:09 Witaj. W Windows 7, nie ma opcji ustawień, które są preferencjami przeglądarek. Wiem, że Opera ma taką możliwość, pozostałe zapamiętują hasła RE: Windows 7 Pro 64bit Autouzupełnianie w przeglądarkach - stanax - 21.02.2011 21:37 marekal, poczytaj: 1. Wyszukiwanie dynamiczne / kliknij - wyszukiwanie dynamiczne jest niedostępne w trybie incognito! 2. Wyszukiwanie ,,zwykle'' w Chrome / kliknij 3. Przewidywane zapytania na pasku adresu / kliknij ![]() |