![]() |
Otwieranie folderów - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Konfiguracja i optymalizacja Windows 7 (/konfiguracja-i-optymalizacja-windows-7-9-f) +--- Wątek: Otwieranie folderów (/otwieranie-folderow-14123-t) |
Otwieranie folderów - wupper - 20.02.2011 13:57 Od dzisiaj foldery otwierają mi się w kolejnych oknach ;/ W opcjach mam zaznaczane "otwieranie w tym samym oknie"... jest na to jakaś rada? Bo strasznie to denerwujące jak mam na monitorze kilkanaście okien ![]() RE: Otwieranie folderów - Nasa - 20.02.2011 16:58 A dałeś zastosuj do wszystkich folderów ? Spróbuj przez resetuj opcje folderów RE: Otwieranie folderów - wupper - 20.02.2011 21:14 Tak ale bez zmian niestety RE: Otwieranie folderów - adam16505 - 12.05.2011 14:56 Witam Ja miałem podobny problem i zrobiłem tak: W wiersz poleceń wpisałem: sfc /scannow i ENTER Jak już WINDOWS przeskanował wyskoczyło że jeden plik był uszkodzony i go naprawił i teraz wszystko smiga aż miło ![]() Mam nadzieje że pomogłem |