3DMark oraz MCS CPU Benchmark - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Software (/software-27-f) +--- Wątek: 3DMark oraz MCS CPU Benchmark (/3dmark-oraz-mcs-cpu-benchmark-14056-t) |
3DMark oraz MCS CPU Benchmark - czerwin97 - 18.02.2011 07:18 Witam. Mam problem. Zainstalowałem Windows 7 i zrobiłem testy 3DMarkiem i MCS CPU Benchmarkiem jakie będę miał wyniki. W 3DMarku: Gdy testy się zakończyły nic nie wyskoczyło, żaden wynik. A jak wchodzę on-line aby porównać rezultaty to pisze że nie mają mojego wyniku. W MCS CPU Benchmark: Gdy test się zakończy nie wyskakuje wynik a jak wejdę w ostatnie wyniki to wynik wynosi 42555. Gdy chcę porównać on-line to wyskakuje jakaś dziwna strona i nie ma tam żadnego rankingu. Proszę o pomoc. RE: 3DMark oraz MCS CPU Benchmark - ihatebuffering - 20.02.2011 14:56 MCS CPU Benchmark nie jest już chyba wspierany. A link odsyła do stronki firmy, która ma w swojej ofercie firewall. 3DMark - fajnie, że napisałeś w ogóle która wersja Uruchom program jako Administrator. RE: 3DMark oraz MCS CPU Benchmark - thermalfake - 20.02.2011 15:06 Dla 3DMark-a podaj wersję, zapewne nie ostatnia 11 gdyż Twoja karciocha nie obsługuje dx11. Zawsze doinstalowywuję hotfix'a. W Furmarku też masz opcję zapunktowania GPU i porównanie z innymi wynikami. Na testy platformy to ja wybieram Everest'a/Sisoft Sandra/PCMark. |