![]() |
Nie mogę zalogować się na konto Administratora - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Konfiguracja i optymalizacja Windows 7 (/konfiguracja-i-optymalizacja-windows-7-9-f) +--- Wątek: Nie mogę zalogować się na konto Administratora (/nie-moge-zalogowac-sie-na-konto-administratora-14025-t) |
Nie mogę zalogować się na konto Administratora - MrWilk3000 - 17.02.2011 13:33 Zapomniałem hasła na konto administratora.Próbowałem usunąć je Hirens Bootem,ale nie podziałało,ponieważ mam polskie znaki w nazwie użytkownika ![]() RE: Nie mogę zalogować się na konto admina - wupper - 17.02.2011 13:43 Jeżeli z konta brata nie możesz wejść w opcje innych kont to proponuje uruchomić komputer w trybie awaryjnym.wtedy będziesz miał dostęp do wszystkich kont bez żadnych zabezpieczeń.Będziesz mógł usunąć swoje stare hasło bez problemu...miałem podobną sytuacje. RE: Nie mogę zalogować się na konto Administratora - ihatebuffering - 17.02.2011 13:44 Piszesz o koncie prawdziwego Administratora (odblokowanego poprzez wpisanie komendy w cmd), czy o koncie z uprawnieniami Administratora? Zawsze możesz wejść na konto prawdziwego Administratora i zmienić uprawnienia dla konta brata, lub stworzyć nowe konto i skopiować ustawienia ze starego. RE: Nie mogę zalogować się na konto admina - MrWilk3000 - 17.02.2011 13:46 (17.02.2011 13:43)wupper napisał(a): Jeżeli z konta brata nie możesz wejść w opcje innych kont to proponuje uruchomić komputer w trybie awaryjnym.wtedy będziesz miał dostęp do wszystkich kont bez żadnych zabezpieczeń.Będziesz mógł usunąć swoje stare hasło bez problemu...miałem podobną sytuacje. Próbowałem i tego.Nie działało. (17.02.2011 13:44)ihatebuffering napisał(a): Piszesz o koncie prawdziwego Administratora (odblokowanego poprzez wpisanie komendy w cmd), czy o koncie z uprawnieniami Administratora? Zawsze możesz wejść na konto prawdziwego Administratora i zmienić uprawnienia dla konta brata, lub stworzyć nowe konto i skopiować ustawienia ze starego. O koncie z uprawnieniami.A prawdziwy admin się nie chce się włączyć. RE: Nie mogę zalogować się na konto Administratora - krzysiek_78 - 26.03.2011 12:50 Witam wszystkich, ja mam podobny problem mam konto administratora wpisując komendę w cmd wyskakuje "wystąpił błąd systemu 5. Odmowa dostępu." potrzebuję usunąć kłódki z plików z pewnego programu a nie mogę tego zrobić, myślę, że będąc Administratorem pomoże mi to RE: Nie mogę zalogować się na konto Administratora - dhapollo - 26.03.2011 16:42 Do usunięcia "kłódek" wystarczy konto z uprawnieniami admina. 1. Przejmujesz na własność plik lub folder zamykasz właściwości folderu klikając wszędzie OK 2. Teraz ponownie wchodzisz w właściwości folderu i zmieniasz uprawnienia np. wszystkim zezwalasz na wszystko, lub tylko zobie na wszystko a wszystkim innym odmawiasz wszystkiego. RE: Nie mogę zalogować się na konto Administratora - Portator - 26.03.2011 17:32 Witam. Proponuję to: http://www.tricks.com.pl/lamanie-zerowanie-hasla-Windows/ RE: Nie mogę zalogować się na konto Administratora - dhapollo - 26.03.2011 19:42 Fajny artykuł a czy pod Win 7 działa? RE: Nie mogę zalogować się na konto Administratora - Portator - 26.03.2011 19:49 Sam nie sprawdzałem. W postach pod opisem ktoś twierdzi, że działa. Natomiast pod Wistą jest sprawdzony. RE: Nie mogę zalogować się na konto Administratora - ihatebuffering - 26.03.2011 21:52 Coś mi świta, że na forum już ktoś odzyskiwał hasło sposobem właśnie z tego linka (ale linka nie podam ![]() |