Windows 7 Home Premium z Microsoftu - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Forum (/forum-1-f) +--- Dział: Kosz (/kosz-3-f) +--- Wątek: Windows 7 Home Premium z Microsoftu (/windows-7-home-premium-z-microsoftu-14022-t) |
Windows 7 Home Premium z Microsoftu - rychu - 17.02.2011 11:31 Kupilem laptopa z Windows 7 home premium i mam keja na nim do tego systemu. Wersje mam angielska a slyszalem ze da sie pobrac z microsoftu Windows 7 home premium po PL i wprowadzic keja z laptopa i bedzie dzialac ale nie moge znalesc na microsofcie linka do downloadu a niechcem pobierac z innego zrodla. Moze wiecie cos na ten temat lub macie tego linka to zebyscie mi podali z gory dziekuje RE: Windows 7 home premium z microsoftu - wupper - 17.02.2011 11:45 Zerknij TUTAJ i TU RE: Windows 7 home premium z microsoftu - rychu - 17.02.2011 11:53 nie chcem samego spolszczenia bo to bym juz dawno zrobil. Przy okazji formata chcialem zrobic bo tnie go strasznie. I po zainstalowaniu takiego spolszczenia muli sprzet. A mam jeszcze jedno pytanko jak bym zainstalowal Windows XP to bedzie dzialal kej z Windows 7 ? RE: Windows 7 home premium z microsoftu - wupper - 17.02.2011 12:15 Na XP klucz z "Seven" nie zadziała ... ;-) Co do zamiaru zainstalowania polskiej wersji Windowsa Home Premium na kluczu ang. to prawdopodobnie złamiesz zasady licencji...i nawet jeśli zadziała to będzie to system piracki. Poczekaj na odpowiedź Specjalisty od takich spraw...jest ich na tym forum sporo. RE: Windows 7 home premium z microsoftu - rychu - 17.02.2011 12:22 jednej sprawy sie dowiedzialem zadzwonilem do brata ciotecznego ktory ma tego samego laptopa i taki sam system mial ang i wgral polski na angielski klucz, a system pobral z oficialnej strony microsoftu ale nie pamieta jak w to wlazl. Czyli sie tak da ale jak to zrobic i tu jest duzy problem. A co do tego klucza z 7 do XP to niby jest tak ze klucze z nowszej do starszej niby pasuja ale nie zabardzo w to wierze RE: Windows 7 Home Premium z Microsoftu - siódmy - 17.02.2011 20:15 Zainstaluj Tune Up tam w opcjach znajdziesz numer aktywacyjny albo zobacz pod baterią może masz naklejke,z polską nakładką też nie bedzie problemu jak trochę się wysilisz. |