Rozwiązany Problem z wykrywaniem urządzeń (rozwiązany) - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Software (/software-27-f) +--- Wątek: Rozwiązany Problem z wykrywaniem urządzeń (rozwiązany) (/problem-z-wykrywaniem-urzadzen-rozwiazany-14015-t) |
Problem z wykrywaniem urządzeń (rozwiązany) - bitar - 16.02.2011 23:28 Witam mam mały problem ze swoim Windows 7 a mianowicie nie wykrywa mi żadnych urządzeń podłączanych pod usb oraz kart w czytniku . Stało się to od momentu kiedy podłączyłem nokie pod kompa i anulowałem instalacje sterowników które szukał windows . Od tamtej pory nic nie widzi ani nokii ani htc ani innych urządzeń. Myślę ze mogłem wyłączyć przez przypadek jakoś automatyczne wykrywanie urządzeń czy coś w tym rodzaju ponieważ wszystko robiłem na szybkości lecz nie mogę znaleźć żadnej opcji odpowiedzialnej za uruchomienie tego. Proszę o pomoc... RE: Problem z wykrywaniem urządzeń - stingear - 17.02.2011 00:04 Użyj opcji punktu przywracania systemu i przywróć system do momentu z przed podłączenia nokii. Sprawdź w Windows Update, czy masz aktywną opcję wyszukiwania sterowników. Próbowałeś np z pendrive'm? RE: Problem z wykrywaniem urządzeń - bitar - 17.02.2011 00:09 Nie jestem za przywracaniem systemu ponieważ jak kiedykolwiek zdarzyło mi się to robić , to zawsze potem komp mulił. Ale zrobiłem to. Pomogło . Dziękuję za radę. |