Nie wykrywa mikrofonu. - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Hardware (/hardware-28-f) +--- Wątek: Nie wykrywa mikrofonu. (/nie-wykrywa-mikrofonu-13999-t) |
Nie wykrywa mikrofonu. - Nupek - 16.02.2011 17:21 Witam, przejrzałem kilka tematów o mikrofonach ale nie mogę sobie poradzić z moim problemem... jestem zupełnie zielony w tych sprawach więc proszę używać łatwych skrótów lub wcale Mikrofon miałem podłączony i do zielonego i do różowego gniazdka, w żadnym z nick nie wykryło mi mikrofona... ikonka głośności w pasku, jak klikne pokaż urządzenia do nagrywania to nie ma tam kompletnie nic. System wgrywał mi znajomy znajomego z którym teraz ciężko się skontaktować ale jak narazie działa super, oprócz tego że nie wykrywa mi mikrofonu : ( a kiedyś działał... System: Windows 7 Ultimate Mikrofon: Technika Karta dzwiękowa: no właśnie nie wiem jak sprawdzić w menedzerze urządzeń w zakładce kontrolery dzwięku jest urządzenie zgodne ze standardem High Definition Audio z góry dziekuje za pomoc RE: Nie wykrywa mikrofonu. - kamil123345 - 23.02.2011 20:15 Kliknij prawym na ikone głośnika koło daty i kliknij opcje urządzenia do nagrywania. Zobacz czy jakie masz ustawione wejście mikrofonu powinno być tak:(tam gdzie czerwona kropka powinno być ustawione jako domyślne) [attachment=2361] |