Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety •
Rozwiązany Czy Windows 7 nadaje się do gier? (rozwiązany) - Wersja do druku

+- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl)
+-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f)
+--- Dział: Software (/software-27-f)
+---- Dział: Gry (/gry-29-f)
+---- Wątek: Rozwiązany Czy Windows 7 nadaje się do gier? (rozwiązany) (/czy-windows-7-nadaje-sie-do-gier-rozwiazany-13834-t)

Czy Windows 7 nadaje się do gier? (rozwiązany) - okey123 - 11.02.2011 15:02

Witam Ma Ogólne Pytanie Dotyczące 7.Czy Windows Ten Nadaje się do Gier tj:
-Counter Strike czy Call Of Duty ? Proszę o szybką i poprawną odpowiedz.

RE: Czy Windows 7 nadaje się do gier? - ihatebuffering - 12.02.2011 10:37

A dlaczego ma się nie nadawać? W nowszych grach Windows 7 jest najszybszym systemem. Cod MW, WOW, MW2, BO wszystkie działają normalnie. W CS nie gram, ale na forum jest pełno wątków o problemach z CS 1.6. Source chyba działa normalnie, z 1.6 czasami są problemy z pingiem lub teksturami itp.

Lista niedziałających gier pod Windows 7

http://windows7forum.pl/gry-f-29.html a w tym dziale masz pełno tematów związanych z CS i podawane rożne rozwiązania.

RE: Czy Windows 7 nadaje się do gier? - Molik912 - 19.04.2011 17:33

Win 7 bardzo nadaje się do gier w sumie najbardziej ze wszystkich systemów , sam go używam i jestem bardzo zadowolonyUśmiechnięty

RE: Czy Windows 7 nadaje się do gier? - rafi993 - 19.04.2011 17:39

Nadaję się do gier nowych. Nie wszystkie stare chcą chodzić chodź z własnego doświadczenia wiem że dużo starych gierek nie ma problemów z uruchamianiem się na Win 7.

RE: Czy Windows 7 nadaje się do gier? - MrDanio - 20.04.2011 18:48

(19.04.2011 17:39)rafi993 napisał(a):  Nadaję się do gier nowych. Nie wszystkie stare chcą chodzić chodź z własnego doświadczenia wiem że dużo starych gierek nie ma problemów z uruchamianiem się na Win 7.
No dokładnie, ja również wiem z doświadczenia. Uśmiechnięty

RE: Czy Windows 7 nadaje się do gier? - Popiolek - 21.04.2011 09:07

(12.02.2011 10:37)ihatebuffering napisał(a):  A dlaczego ma się nie nadawać? W nowszych grach Windows 7 jest najszybszym systemem. Cod MW, WOW, MW2, BO wszystkie działają normalnie. W CS nie gram, ale na forum jest pełno wątków o problemach z CS 1.6. Source chyba działa normalnie, z 1.6 czasami są problemy z pingiem lub teksturami itp.
Od 3 lat gram w cs'a 1.6 i z tego okoła 2lata na Windows 7 i nigdy nie miałem z nim problemów wystarczyło nacisnąć przycisk AUTO (automatycznie rozszerzał i dopasowywał) kilka kliknąć razy na monitorze. I wtedy nie było żadnych pasków ja mam monitor Samsung SyncMasterT190 i po prawej stronie jest ten przycisk klikasz i dopasowuje.