![]() |
Czasami nie wykrywa karty graficznej i tochpad-a - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Hardware (/hardware-28-f) +--- Wątek: Czasami nie wykrywa karty graficznej i tochpad-a (/czasami-nie-wykrywa-karty-graficznej-i-tochpad-a-13832-t) |
Czasami nie wykrywa karty graficznej i tochpad-a - yanan - 11.02.2011 14:16 Witam Mam dość dziwny problem z systemem. Czasami, gdy włączam komputer system uruchamia się w dziwnym trybie. Nie jest to tryb awaryjny, ani "normalny". System włącza się w trybie VGA (640x480). Czasami nawet odłącza touchpad i klawiaturę reszta działa np. modem Totalnie nie da się nic zrobić, tylko reset. Po zresetowaniu działa normalnie jakby nigdy nic. Karta graficzna ATI (AMD) Radeon HD3470, touchpad synaptic, laptop - Toshiba A300. Sterowniki zainstalowane nawet format nic nie pomaga... Co robić? Jak jeszcze raz taki problem wystąpi postaram się zrobić screen'a, bez działającej klawiatury byłoby ciężko... Na osobnej partycji mam jeszcze Linux-a (Ubuntu 10.10) partycja oczywiście EXT4 - tam wszystko działa, ale Windows-a trochę mi brakuje. |