![]() |
Program otwiera się tylko w pasku zadań - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Konfiguracja i optymalizacja Windows 7 (/konfiguracja-i-optymalizacja-windows-7-9-f) +--- Wątek: Program otwiera się tylko w pasku zadań (/program-otwiera-sie-tylko-w-pasku-zadan-13752-t) |
Program otwiera się tylko w pasku zadań - ma$lak - 09.02.2011 08:48 Mam problem z grą SWTFU2- zaznaczam, że mam wersję oryginalną. Gra wcześniej działała podobno bez problemu (komputer syna). Od wczoraj jednak przy każdej próbie otwarcia gra uruchamia się tylko i wyłącznie na pasku zadań, a jakakolwiek próba maksymalizacji czy otwarcia w oknie kończy się niepowodzeniem. Po najechaniu kursorem na ikonkę gry w pasku zadań widać, że gra działa(odtwarza się dźwięk, na pasku przewija się całe intro, pojawia się menu)- problem w tym, że tak się grać nie da. Nie pomogła nawet reinstalacja gry. DirectX- najnowszy i włączony (sprawdzone w dxdiag). Zupełnie nie wiem w czym problem. Inne programy otwierają się bez problemu. W załączniku screen jak to wygląda. RE: Program otwiera się tylko w pasku zadań - War_3_ - 09.02.2011 09:12 Zainstaluj DX 9.0c + spróbuj uruchomić grę w trybie zgodności z poprzednimi Windowsami. I zobacz czy nie masz zaznaczone uruchamiaj -> zminimalizowane. RE: Program otwiera się tylko w pasku zadań - Portator - 09.02.2011 09:12 Witaj. Skoro działało jeszcze wczoraj, użyj przywracania systemu. Panel sterowania > odzyskiwanie > przywracanie systemu > wybierz punkt przywracania. ( wybierz datę kiedy działało poprawnie ). |