![]() |
Moja muzyka i folder użytkownika w jednym - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Konfiguracja i optymalizacja Windows 7 (/konfiguracja-i-optymalizacja-windows-7-9-f) +--- Wątek: Moja muzyka i folder użytkownika w jednym (/moja-muzyka-i-folder-uzytkownika-w-jednym-13696-t) |
Moja muzyka i folder użytkownika w jednym - Pemek - 07.02.2011 17:11 Witam. Natknąłem się na problem z nazwą mojego użytkownika "QQlscy". Folder połączył się z "Moją muzyka" w taki oto sposób: ![]() Zmiana lokalizacji Mojej muzyki nic nie daje - pojawia się komunikat że folder jest wykorzystywany jeszcze w inny sposób (czyli jako mój folder użytkownika). Programy nie mają problemu z odnalezieniem folderu, ale wolałbym to rozwiązać. RE: Moja muzyka i folder użytkownika w jednym - slawektor - 07.02.2011 17:58 Kliknij na Muzyka prawoklikiem myszy, właściwości i przywróć domyślne: ![]() RE: Moja muzyka i folder użytkownika w jednym - Pemek - 07.02.2011 18:39 To nic nie dało. Tu nie chodzi o zawartość okna "muzyka", lecz o lokalizację folderu "moja muzyka". |