![]() |
Rozwiązany Problem z plikiem po Antywirusie (rozwiązany) - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Bezpieczeństwo Windows 7 (/bezpieczenstwo-windows-7-15-f) +--- Wątek: Rozwiązany Problem z plikiem po Antywirusie (rozwiązany) (/problem-z-plikiem-po-antywirusie-rozwiazany-13690-t) |
Problem z plikiem po Antywirusie (rozwiązany) - Kołek[PL] - 07.02.2011 01:38 Witam, Kiedy kupowałem laptopa, otrzymałem 99 dniowy program antywirusowy (McAfee) do przetestowania. No ale jak to już z licencyjnym oprogramowaniem bywa po 99 dniach, poprosili mnie, żebym wykupił pełen pakiet, bo wersja testowa wygasła. Więc, stwierdziłem że nie potrzebuje w systemie programu, który nic nie zdziała, dlatego też go odinstalowałem i zainstalowałem nowy program. :-/ Mimo, iż odinstalowałem McAfee, to na kompie został mi plik ważący ok. 6mb, a w nim znajduje się między innymi plik o nazwie "uninstall". No więc kliknąłem, ładnie i pięknie z myślą, że w końcu pozbędę się go całkowicie z kompa i nic... Jednak nadal sobie siedzi na moim dysku ten jeden zbędny plik. Kiedy chcę usunąć ten folder, to wyświetla mi się piękny komunikat o treści "Nie można ukończyć akcji, ponieważ folder lub plik jest otwarty w innym programie." Sprawdzałem procesy i nie było żadnego dotyczącego McAfee, wyłączyłem przeglądarkę, a nadal widzę to samo. ![]() Dlatego byłbym wdzięczny, gdyby ktoś opisał w 3 zdaniach, jak można usunąć plik z kompa, w przypadku takiej sytuacji jak powyżej. ![]() A dla ciekawskich ![]() ![]() Pozdrawiam! I z góry dzięki! RE: Problem z plikiem po Antywirusie - War_3_ - 07.02.2011 08:05 Program Unlocker powinien sobie z tym plikiem poradzić (może być potrzebny restart kompa). RE: Problem z plikiem po Antywirusie - Kołek[PL] - 07.02.2011 12:22 (07.02.2011 08:05)War_3_ napisał(a): Program Unlocker powinien sobie z tym plikiem poradzić (może być potrzebny restart kompa). Ok dzięki, poszło ! ![]() |