![]() |
Rozwiązany Przeskakujący pasek z Onetu - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Windows 7 (/windows-7-4-f) +--- Dział: Dyskusja ogólna (/dyskusja-ogolna-5-f) +--- Wątek: Rozwiązany Przeskakujący pasek z Onetu (/przeskakujacy-pasek-z-onetu-13672-t) |
Przeskakujący pasek z Onetu - malenka_30 - 06.02.2011 13:59 Witam mam problem,nieduży ale bardzo mnie denerwujący gdyż często korzystam z Onetu i mam swoje przyzwyczajenia.Chodzi o to że pasek po lewej który zawiera pogodę,waluty,miasto itp,zawsze dało się przenieść na prawo i ustawić po swojemu.Problem polega na tym ze jak przeniosę pasek na prawo i ustawie sobie wszystko jak chce,to po wejściu na dowolny artykuł,pocztę itp,wszystko wraca na lewą stronę i jest po staremu czyli jak się domyślam wraca do ustawień domyślnych.Czy da się to jakoś ustawić?Z góry dziękuję za pomoc.Mam Windows 7 Professional 64 bitowy. RE: Przeskakujący pasek z Onetu - dhapollo - 06.02.2011 14:02 Ja mogę tylko szyk zmienić. RE: Przeskakujący pasek z Onetu - malenka_30 - 06.02.2011 14:09 Tzn.? Czy możesz mi powiedzieć jak to się robi? Edycja: "Dziękuję" dhapollo za rozwinięcie podpowiedzi... Metodą prób i błędów poradziłam sobie sama, zmieniłam przeglądarkę z Mozilli Firefox na Google Chrom. Zamykam wątek. |