Sformatowanie dysku Bitlocker do NTFS szybkie - istnieje ratunek? - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Software (/software-27-f) +--- Wątek: Sformatowanie dysku Bitlocker do NTFS szybkie - istnieje ratunek? (/sformatowanie-dysku-bitlocker-do-ntfs-szybkie-istnieje-ratunek-13647-t) |
Sformatowanie dysku Bitlocker do NTFS szybkie - istnieje ratunek? - rektiv - 05.02.2011 18:32 Dwa dni temu w wyniku mojego błędu (którego do dzisiaj nie mogę pojąć), został sformatowany dysk zabezpieczony funkcją BITLOCKER (w trybie NTFS szybkie) Posiadam wszystkie awaryjne klucze (Klucz odzyskiwania funkcji BitLocker itp) Czy istnieje chociaż cień szansy ,że odzyskam przynajmniej część plików? Napiszcie jak wygląda sprawa . Chociaż myślę ,że mało ciekawie RE: Sformatowanie dysku Bitlocker do NTFS szybkie - istnieje ratunek? - dziki314 - 06.02.2011 10:10 Poszukaj tego programu powinien pomóc chodź nie daje gwaracncji. EASEUS Partition Master |