![]() |
Drukarka sieciowa samsung - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Sieci komputerowe (/sieci-komputerowe-16-f) +--- Wątek: Drukarka sieciowa samsung (/drukarka-sieciowa-samsung-13588-t) |
Drukarka sieciowa samsung - energetyk - 03.02.2011 19:45 Witam Mam pewien problemik, którego nie mogę rozpykać ![]() ![]() ![]() A na XP drukuje się ok ![]() ![]() pzodrawiam RE: Drukarka sieciowa samsung - dhapollo - 03.02.2011 23:05 Witam. Czy w czasie dodawania drukarki sieciowej (na kompie z Win 7) został zainstalowany sterownik od Win 7 64bit W czasie instalacji drukarki sieciowej powinny zostać pobrane sterowniki z serwera pewnie pobrał od XP. RE: Drukarka sieciowa samsung - energetyk - 04.02.2011 07:57 Wcześniej ta drukarka była podłączona bezpośrednio do kompa i udostępniania innym po przez tego kompa i jak dodawałem ta drukarkę do Win 7 to nie znajdowało sterów i podałem mu stery do Win7 ze strony producenta i już są zamontowane. Na udostępnianiu lokalnym dzieją się dokładnie te same jaja jak teraz. Dlatego żeby przetestować zrobiłem drukarkę sieciowo ale i to nie pomogło w rozwiązaniu problemu. RE: Drukarka sieciowa samsung - dhapollo - 05.02.2011 11:27 A czy stery do wersji 64bit czy 32 bit, spróbuj innych sterowników |