![]() |
Windows 7 starter-sticky note i narzędzie wycinanie - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Software (/software-27-f) +--- Wątek: Windows 7 starter-sticky note i narzędzie wycinanie (/windows-7-starter-sticky-note-i-narzedzie-wycinanie-13507-t) |
Windows 7 starter-sticky note i narzędzie wycinanie - carl23 - 01.02.2011 08:44 Jest to mój pierwszy post a więc witam serdecznie wszystkich userów. Mam pytanie czy jest możliwość (jeśli tak to w jaki sposób?) do Win 7 starter zaimplementować z Win 7 karteczki sticky note i narzędzie wycinanie, bo dość namiętnie z tego korzystałem a nabywając notebooka ze starterem zdziwiłem się że tak ograniczony, z góry dziękuję za pomoc. RE: Windows 7 starter-sticky note i narzędzie wycinanie - bodziulla - 01.02.2011 23:38 Hej. Co do Twojego dylematu niestety będziesz musiał wgrać aplikacje zewnętrzne nie systemowe. Niestety tak Microsoft zaprojektował swoje wersje systemów a i masz rację, że starter jest bardzo ubogi ![]() Pzdr RE: Windows 7 starter-sticky note i narzędzie wycinanie - carl23 - 02.02.2011 07:58 A znacie jakieś odpowiedniki najbardziej zbliżone do oryginałów? RE: Windows 7 starter-sticky note i narzędzie wycinanie - wupper - 02.02.2011 08:17 Może TO Cie zainteresuje. RE: Windows 7 starter-sticky note i narzędzie wycinanie - carl23 - 13.02.2011 19:10 Dzięki wielkie, a więc karteczki jako takie są, jeszcze zostało narzędzie wycinanie...potrzebuję cos prostego bo w pracy często potrzebuję zrzucić jakąs tabelke czy mapkę Programos MWSnap będzie pełnił tą rolę RE: Windows 7 starter-sticky note i narzędzie wycinanie - stanax - 13.02.2011 19:37 (13.02.2011 19:10)carl23 napisał(a): (...)potrzebuję coś prostego, bo w pracy często potrzebuję zrzucić jakąś tabelkę czy mapkę Równie prostego jak Narzędzie Wycinanie nikt chyba jeszcze nie napisał. Sam używam darmowych aplikacji: 1. Do szybkiego zrobienia screena SnapShot /kliknij 2. Jak wyżej, ale bardziej rozbudowany(konwersja i edycja obrazów, zmiana rozmiarów, przycinanie itp) FastStone / kliknij PS Program przez Ciebie znaleziony jest 32-bitowy, więc jak masz taki system... RE: Windows 7 starter-sticky note i narzędzie wycinanie - SnejX - 14.02.2011 19:23 Spróbuj ScreenHunter (jest również w wersji free, ale trochę ograniczonej) Jest banalny w obsłudze, zrzuty robisz jednym naciśnięciem klawisza. Sprawdź TUTAJ |