Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety •
Łączenie się wi-fi na 2 komputerach z różnymi systemami - Wersja do druku

+- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl)
+-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f)
+--- Dział: Sieci komputerowe (/sieci-komputerowe-16-f)
+--- Wątek: Łączenie się wi-fi na 2 komputerach z różnymi systemami (/laczenie-sie-wi-fi-na-2-komputerach-z-roznymi-systemami-13382-t)

Łączenie się wi-fi na 2 komputerach z różnymi systemami - wroblos122 - 28.01.2011 13:15

Mam nurtujące mnie pytanie. Łączę się z internetem przez router I tu kluczowe pytanie. Czy będzie jakiś problem z połączeniem z siecią jeżeli drugi komputer ma Windows XP 32 bit a ja będę mieć Windows 7 ultimate 64 bit na tym na którym chce się połączyć przez wi-fi?Proszę o szybką odpowiedź.

PS:War_3_ nie zamykaj tego tematu bo chcę w końcu uzyskać odp.

RE: łączenie się wi-fi na 2 komputerach z różnymi systemami - HrabiaHodon - 28.01.2011 15:33

Nie. Co ma architektura systemu to metody komunikacji? Czy pod jedną siecią może pracować Linux, Mac oraz Windows jednocześnie?

RE: łączenie się wi-fi na 2 komputerach z różnymi systemami - dhapollo - 28.01.2011 20:17

Witam.
Rodzaj systemu nie ma nic wspólnego z tym połączeniem. Możesz mieć Linux, Mac, Windows i wymieniać się po miedzy nimi plikami.